Joi, 26 Aprilie 2018 08:15

„Săptămâna Europenă a Imunizărilor”

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În contextul „Săptămânii Europene a Imunizărilor”, colectivul IMSP SCMC nr.1, de comun cu colaboratorii Clinicii universitare, Departamentul pediatrie USMF "Nicolae Testemițanu", s-a întrunit în data de 25 aprilie curent la conferința științifico-practică, cu scopul de a crește gradul de conștientizare privind dreptul și responsabilitatea fiecărei persoane de a fi protejat împotriva bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare.

Discutii si raspunsuri la intrebarile despre vaccinare au avut loc cu Domnul Nicolae FURTUNA, Director adjunct Agenția Națională pentru Sănătate Publică, care a prezentat mai multe aspecte ce țin de noile viziuni asupra imunoprofilaxiei.

Promovăm VACCINAREA ca unica metodă de prevenire a îmbolnăvirilor cu diferite maladii. Protejează-ți sănătatea în diferite etape ale vieții!!!

        Prin vaccinare, fiecare persoană investește în propria sănătate, contribuie la protecția comunității și la eliminarea bolilor.

Vaccinarea este una dintre primele și cele mai importante decizii pe care le fac părinții pentru copiii lor.

Programul a fost coordonat de către Ala Holban, șef clinică, conf.univ. și Aliona Rotari, vicedirector medical IMSP SCMC nr.1.

 

Citit 122 ori Ultima modificare Joi, 26 Aprilie 2018 09:43
Tatiana Nicolai

E-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Login pentru a posta comentarii

Informaţii în completare