Vineri, 01 Iunie 2018 12:29

1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

       Ziua internaţională a ocrotirii copilului este sărbătorită în aproape 50 de țări din lume. Spitalul Clinic municipal de Copii nr.1, prin care trec circa opt mii de copii anual, este deasemenea implicat în aceasta serbare, organizând în acest an pentru micii noștri pacienți evenimentul "Toți copii au dreptul la joacă", care a fost posibil grație donației din partea AO Clubul Internațional al Femeilor din Moldova”, cu suportul companiei Activ Sity. Astfel, pe teritoriul spitalului a fost amplasat un frumos teren de joacă pentru copii, cu mai multe articole, menite să înveselească fețele copilașilor și mamelor acestora.

        Startul evenimentului a fost dat la ora 09:00, prin deschiderea oficială a sărbătorii, la care au participat copiii spitalizați la moment cu mamicile lor, donatorii,   precum și colaboratorii spitalului. Micii pacienți s-au bucurat de sărbătoare, care a fost „colorată” cu multe baloane, cărți pentru copii, având parte și de jocuri distractive, organizate de catre absolventele facultății de Jurnalism din cadrul USM.

Administrația spitalului aduce mulțumiri Clubului Internațional al Femeilor din Moldova și tuturor acelor, care au făcut posibilă această sărbătoare.

Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta!Sa fiţi sănătoşi şi să aveți mereu motive de bucurie. Să ajutăm copiii să crească fericiți! 


Citit 380 ori Ultima modificare Luni, 04 Iunie 2018 13:09
Tatiana Nicolai

E-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Login pentru a posta comentarii

Informaţii în completare