Luni, 04 Iunie 2018 14:13

FUNDAȚIA OLANDEZĂ„SMHO”- încă un proiect finisat.

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dotarea spitalului cu mobilier.

      Astăzi, 04.06.2018, ora 9:00 Spitalul Clinic Municipal de Copii a fost gazdă pentru FUNDAȚIA OLANDEZĂ „SMHO”,și „CHILD CARE MOLDOVA”.

      În baza unui proiect care a demarat în august 2017, a fost posibilă dotarea spitalului cu mobilier (paturi, saltele, noptiere, dulapuri) datorită sponsorizării de către FUNDAȚIA OLANDEZĂ „SMHO”, prin intermediul Fundației Locale „CHILD CARE MOLDOVA”.

      A fost confecționată mobila în Moldova, în sumă de 300,0 mii lei, cota de participare a spitalului este de circa 34,0 mii lei. A fost dotată integral cu mobilier secția nr. 1, boli respiratorii acute, unde se tratează copiii cei mai mici, de la 1 lună până la 12 luni, celelalte secții clinice au fost dotate cu dulapuri și parțial cu pătucuri și noptiere.

      Mobila donată a îmbunătățit considerabil condițiile hoteliere existente, care va contribui la calitatea serviciilor medicale prestate.

     Aducem sincere mulțumiri FUNDAȚIEI OLANDEZE „SMHO” și Fundației Locale „CHILD CARE MOLDOVA” pentru aport și calitatea mobilierului donat.

Citit 111 ori Ultima modificare Luni, 04 Iunie 2018 14:38
Tatiana Nicolai

E-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Login pentru a posta comentarii

Informaţii în completare