Vineri, 21 Septembrie 2018 12:01

The 1st Congress of Pediatric Alliance & Cerebral Palsy Alliance

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 14-16 septembrie curent, în Changsha capitala provinciei Hunan, China a avut loc o manifestare științifică importantă, care a întrunit pediatrii, neuropediatrii și neonatologii din mai multe reguini ale lumii (The 1st Congress of Pediatric Alliance & Cerebral Palsy Alliance), organizat de Hunan Children's Hospital.

La acest eveniment au participat și reprezentanții Republicii Moldova, grație invitației din partea organizatorilor ( Dr. LihongTan, President of Developing Country Pediatric Alliance and President of HPCH) și suportului oferit de către primăria capitalei în persoana consilierului primarului general al capitalei pe probleme medicale și sociale dl Iurie CRASIUC.

Delegația Republicii Moldova a fost reprezentată de către directorului IMSP SCMC „V.Ignatenco, dl Alexandru HOLOSTENCO, vicedirectorului IMSP SCMC nr.1, dna Aliona ROTARI, medic neonatolog IMSP SCM nr.1, dna Oxana ȚURCAN.

Participarea specialiștilor moldoveni la acest eveniment notoriu a construit un bun prilej de colaborare și schimb de experiență iar prezentarea în cadrul lucrarilor Congresului a sistemului de asistență medicală pediatrică în RM a fost înalt apreciată de catre delegați.

 

 

Citit 79 ori Ultima modificare Luni, 24 Septembrie 2018 09:32
Tatiana Nicolai

E-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Login pentru a posta comentarii

Informaţii în completare