Vineri, 12 August 2016 06:55

Rapoarte de activitate

         La data de 30 octombrie 2018, în sala de ședinte a Spitalului Clinic Municipal de Copi nr.1,a avut loc ședința generală a colectivului, cu prezentarea raportului privind activitatea medicală și economico-financiară a instituției pentru 9 luni al anului curent.

        La ședință a participat și dna Carolina OLARU, șef interimar al Direcției generale asistență socială și sănătate, care a facut o apreciere a datelor prezentate în raport și a activității tuturor angajaților instituției.

       Dna Aliona ROTARI a menționat faptul, că pe parcursul ultimilor luni a anului curent a crescut numarul pacienților internați în stare foarte gravă, majoritatea din ei fiind spitalizați în a 3-a zi de boală și mai tardiv.

         Administrația IMSP SCMC nr.1, în persoana directorului instituției, dnul Ștefan CALANCEA și a vicedirectorului, dna Aliona ROTARI, au adus mulțumiri tuturor colaboratorilor pentru eforturile depuse în acordarea asistenței medicale de calitate copiilor în perioada respectivă, care si-au gasit reflectare în indicii raportați.

 

 

Citit 824 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Octombrie 2018 06:49

Informaţii în completare