Joi, 25 Mai 2017 13:20

OMAGIATII ANULUI 2018

Felicitări pentru doamna Rodica Ovcearenco,

medic în cadrul secţiei Reanimare si Terapie Intensiva


Să aveți parte numai de împliniri, multă sanatate, bunăstare, bucurii, liniște sufletească, LA MULTI ANI, din partea colegilor Dumneavoastra!

 

 

 

 

Administrația IMSP SCMC NR.1 aduce sincere felicitări

Dnei ANA VAȚOVSCAIA, cu frumoasa aniversare de la naştere.

Să aveți parte numai de împliniri, multă sănătate, bunăstare, bucurii,

liniște sufletească, noroc în toate, prieteni adevărati,

emoții pozitive si numai cele bune,

La multi ANI!

Administrația IMSP SCMC NR.1 aduce sincere felicitări

Dnei ANA BEREGOI, cu frumoasa aniversare de la naştere.

Vă dorim viata lunga, sănătate si succese alaturi de cei dragi dtră, mult noroc in toate deciziile pe care le vieți face, prosperitate, bucurie şi linişte sufletească.

LA MULTI ANI!

 

Administrația IMSP SCMC NR.1
aduce sincere felicitări
 
Dnei Elena Azarchevici
 tehnician radiolog
 
Vă urăm sa fiți sănătoasă, plină de energie si inspirație, să vă simțiți mereu apreciată! Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La multi ani!!!
 
 

 
Administrația IMSP SCMC NR.1
 
aduce sincere felicitări
Dnei Oxana BATIRI - felcer laborant
 
Vă felicităm cu jubileul şi Vă dorim din toată inima multă sănătate, prosperitate, bucurie şi linişte sufletească. Apreciem foarte mult dedicatia si contributia dumneavoastra în activitatea laboratorului clinic din cadrul spitalului. Sanatate si implinirea tuturor dorintelor! La mulți ani!

Colectivul IMSP SCMC NR.1

aduce sincere felicitări

Dnei Zinaida Gavril

La multi ani, sanatate, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. Sa ai parte doar de momente si clipe de neuitat, sa obtii ceea ce iti doresti cu adevarat caci doar aceasta este singura cale spre implinire, realizare si fericire!

Colectivul IMSP SCMC nr.1, inclusiv colaboratorii Clincicii universitare, Departamentul Pediatrie, USMF „Nicoale Testemiţanu”,

vine cu calde felicitari şi urări de sănătate, precum şi succese mari în activitatea profesională pentru doamna Aliona Rotari, vicedirector medical al instituţiei, cu ocazia zilei sale de naştere. Apreciem mult activitatea profesională, desfăşurată cu multă dăruire de către doamna Rotari în cadrul instituţiei şi nu doar. Aveţi toată stima şi respectul, multstimată Doamnă!

Colectivul IMSP SCMC NR.1

aduce sincere felicitări

Dnei SÎRBU LUCIA

De ziua dumneavoastră de naștere vă dorim sănătate si noroc. Fiecare zi sa înceapă cu o bucurie, fiecare clipa sa îți aducă împlinire. La mulți ani!

 

 

 

 

Colectivul IMSP SCMC NR.1

aduce sincere felicitări

Dnei ZUBCO LILIANA

Vă dorim viata lunga, sănătate si succese alaturi de cei dragi dtră, mult noroc in toate deciziile pe care le vieți face si fie ca Dumnezeu sa vă lumineze calea spre tot ce este cel mai bun.

 

 

 

Colectivul IMSP SCMC NR.1

aduce sincere felicitări

Dnei ZINAIDA CAPATINA!

Felicitari cu ocazia zilei de nastere! Va uram sa fiti sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa va simtiti mereu apreciata si iubita! Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La multi ani!!!

Colectivul IMSP SCMC NR.1

aduce sincere felicitări domnului Ștefan Calancea,

 Noi vă apreciem! Vă apreciem, în primul rând, pentru că sunteți un om minunat.  Eforturile Dumneavoastră de a îmbunătăți condițiile de muncă și tratament în cadrul instituției nu au fost zădarnice. În prezent, IMSP SCMC nr.1 este apreciată pentru calitatea asistenței medicale acordată bolnavilor. Vă mulțumim pentru devotamentul față de echipa medicală și pacienți. Dumnezeu să vă dea sănătate și să vă binecuvânteze. Să vă bucurați mereu de providența divină și să vă trăiți visele. O aniversare frumoasă vă dorim. La mulți ani!

 

 

Colectivul IMSP SCMC NR.1

aduce sincere felicitări cu frumosul jubileu

dnei  MARCELA  BOGHIU

 

La Multi Ani si mult noroc in aceasta zi speciala!

Va dorim multă sănătate, bucurii de la cei dragi, tinereţe în suflet şi optimism în continuare, mulţi ani şi toţi fericiţi.

 

 

Colectivul IMSP SCMC NR.1

 

aduce sincere felicitări cu frumosul jubileu

 

dnei ZUBARCIUC MARINELA

Astăzi este o zi specială pentru dumneavoastră! Vă dorim din tot sufletul „La Mulţi Ani!” cu fericire şi mult succes în tot ceea ce vă doriţi să realizaţi! Să vă dea Dumnezeu tot binele din lume şi o viaţă lungă şi minunată, aşa cum vă este sufletul. Să rămâneţi mereu asa cum va ştim, un OM şi un MEDIC adevărat, iar la minunata vârstă pe care o împliniţi astăzi, vă dorim să mai adăugaţi încă atâtea mii de clipe încărcate de bucurii şi realizări….

 

 

 

 

 

Colectivul IMSP SCMC NR.1

aduce sincere felicitări cu frumosul jubileu

dnei LUDMILA MUNTEANU!

Vă dorim sa fiți sănătoasă, plină de energie si inspirație,

să vă simțiți mereu apreciata și iubita!

Rezultate maxime in tot ceea ce faceți,

căldura si dragoste in suflet.

La multi ani!!!

Citit 990 ori Ultima modificare Duminică, 24 Iunie 2018 20:12
Mai multe din această categorie: « Reparatii capitale

Informaţii în completare